Op zoek naar een leuke muzikale podium act?

‘Heroes’, staat voor de muzikale helden van Paul Coenradi en Laurens Reij. Rock klassiekers uit de top 2000 passeren de revue, waarbij de nadruk ligt op spetterend gitaarwerk en zang. Het aanbod van ‘Heroes’ is te plaatsen op grote en kleine podia, geschikt voor uitbundige feesten tot intieme gelegenheden.

Heroes Live
is een knallende versterkte live act. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een ‘backing track’waar drums, bas en overige instrumenten op te horen zijn, aangevuld met live zang en gitaar  Hierdoor krijgt men het effect van een complete band uitgevoerd door slechts twee muzikanten. Gemakkelijk te plaatsen in gelegenheden waar de ruimte beperkt is. Bekende helden als David Bowie, Prince, Pink Floyd, Gary Moore, Jimmy Hendriks, Coldplay en vele anderen zitten in het repertoire.

Heroes unplugged
Is de akoestische variant. Deze leent zich bij uitstek voor een rustige sfeervolle ambiance. Bij deze show wordt gebruik gemaakt van akoestische gitaren. Helden als John Mayer, Sting, Racoon de Eagles en nog veel meer, komen voorbij. Heroes is te boeken met of zonder geluidsinstallatie.

Paul Coenradi: sologitaar, backing vocals
Laurens Reij: gitaar, lead vocals